Lenser for langtidsbruk

Lenser for langtidsbruk

Våre lenser i PB-serien tåler de aller fleste forhold, også å ligge ute hele året. Nettopp derfor tør vi kalle den langtidslense.

Denne lensen er bygget opp med solide, formblåste flottører som er montert på en tykk og slitesterk PVC-duk. For å gjøre lensen usynkelig har vi skummet flottørene innvendig. Sammenlignet med «tradisjonelle» lenser vil langtidslensen ha en suveren slitestyrke når det gjelder å tåle skuring mot svaberg og betongkonstruksjoner. Den tåler også godt å fryse inn i is.

Som standard leveres lensen med lengde på 25 meter og en høyde på 60 cm. Den har et fribord på ca. 25 cm og et skjørt på ca. 35 cm. Som strekkavlaster og ballastvekt benytter vi en sertifisert og termodynamisk galvanisert kjetting med bruddstyrke på ca. 7500 kg. Seksjonene kobles sammen med ASTM-koblinger.

Langtidslensen egner seg godt til å fange opp eller lede til side kvist, gress, etc. Den egner seg også godt som permanent sikring mot akutt forurensning i sårbare områder, for eksempel oppstrøms drikkevannsinntak.

 

PB500 Fjellvannet september 2013

Permanent Boom på Fjellvannet