Lykter fra Sabik

Lykter fra Sabik

Aqua Guardian markedsfører finske Sabik sine lykter på det norske markedet. Lyktene kan monteres på våre bøyer og barrierer, eller direkte på damanlegg. Vi har lykter som kan tilfredsstille alle krav til rekkevidder, åpningsgrader, intervaller og fargekoder. Sabik sine lykter er benyttet i arktiske strøk i en årrekke og tilfredsstiller godt særnorske krav.

En pålitelig strømkilde er en selvfølge når man benytter lys i en sikkerhetsammenheng. Sabik sine lykter leveres med batteri, solcellepanel eller vindgenerator som strømkilder, eller en kombinasjon av disse. Lyktene kan selvsagt også leveres med mulighet for tilkobling til strømnettet.

Alle Sabik sine lykter kan settes opp med overvåkning via GSM eller satelitt. Slik kan man enkelt kontrollere lyktenes energinivå, energiforbruk og posisjon. Flere lykter kan også enkelt koordineres til å gi et ensartet signal eller uttrykk.

Ta kontakt med oss for informasjon om lykter og lys, eller les mer om Sabik sine lykter her www.sabik.com

AQ-foto.blogg.annet.lykter.LED160

Foto viser Sabik sin lykt LED 160. Dette er en all-round lykt som passer godt på både bøyer og faste installasjoner.
Et svært lavt energiforbruk gjør lykten velegnet til bruk med både batteri og solcellepanel. Lykten leveres med standard IALA farger; rød, grønn, hvit og gul. (foto Sabik)

AQ-foto.blogg.annet.lykter.SBF160

Foto viser Sabik sin lykt SBF 160. Denne lykten har også lavt energiforbruk og kan leveres med alle IALA farger.
Lykten kan leveres på en gul PE søyle med god plass til integrert batteripakke. Sokkel for landfeste er tilleggsutstyr. (foto Sabik)
AQ-foto.blogg.annet.lykter.svalbard
Foto viser Sabik lykt montert av Kystverket på Svalbard. Sabik sine lykter er brukt under arktiske forhold i en årrekke og egner seg godt under særnorske forhold. (foto Kystverket)