Arbeid sikkert med høytrykkspyling- og vær sikker på at du blir sett!

Arbeid sikkert med høytrykkspyling- og vær sikker på at du blir sett!

ProOperator High Visibility er en ny serie arbeidstøy produsert av TST Sweden. Serien gir god beskyttelse ved høytrykksspyling med vann opptil 500 bar kombinert med en overlegen visibilitet. Du kan velge mellom jakke, bukse og kjeledress.

ProOperator-serien ble først utviklet med bakgrunn i henvendelser fra oljeindustrien – vi mener den passer like bra i vannkraftindustrien. Materialene som benyttes er en kombinasjon av Dynema (verdens sterkeste fiber) og et pustende PU-belagt polyamid som er både vann- og smussavvisende.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon, eller følg linken direkte til TST-Sweden sine nettsider her.

Dette er arbeidstøy for de tøffeste forholdene, vi kaller det «extreme work»!

AQ-foto.blogg.TSThighvismedlanse