Markeringsliner – Sikkerhet for tredjeperson

Markeringsliner – Sikkerhet for tredjeperson

Vi er på vei inn i en ny sommersesong. Snøsmeltingen i høyfjellet er godt i gang flere steder i landet, og om ikke lenge er «flomstrie» vassdrag og overløp på magasin igjen aktuelle problemstillinger.

Våre markeringsliner er utviklet med tanke på sikkerhet for tredjeperson og for bruk i front av overløp og inntaksluker. Hovedfunksjonen er først og fremst å varsle «du nærmer deg fare». Linene leveres som standard på et slitesterkt 12 mm tauverk i polyestersilke. Flottørene er plassert med en meter mellomrom, annenhver rød og gul. Med denne avstanden kan man om nødvendig trekke seg mot land fra flottør til flottør. Linene kobles enkelt sammen til ønsket lengde med medfølgende skrukarabiner.

I de tilfeller hvor linene skal ligge ute hele året, for eksempel på utilgjengelige høyfjellsdammer, kan linene leveres på wire. Foto fra Svartavatn nederst på siden viser markeringsline på wire.

Vi har markeringsliner på lager og leverer over hele landet på kort varsel.

Foto viser 350 meter av våre markeringsliner ved Statkraft sin dam på Nesjøen i Tydal. (foto Toralf Øverås, Statkraft)

AQ-foto.blogg.markeringslinepåwire.svartavatn_2

Foto viser 50 meter av våre markeringsliner på wire ved BKK sin dam på Svartavatn i Samnanger (626 moh). (foto Harald Røsseland, BKK)