Produktnyhet, bøye ID-250

Produktnyhet, bøye ID-250

Bøyen ID-250 kan benyttes som en ren moringsbøye, men også som en markeringsbøye. Bøyen som er avbildet her, har påmontert skiltpyramide og skal benyttes for å markere dypvannsinntaket på Bygdin i Jotunheimen.

Felles for alle våre bøyer er utvikling, design og produksjon med tanke på å prestere best mulig under særnorske forhold. Kort og godt tåle vær og vind i år etter år. Bøyene i PEHD er rotasjonsstøpt og innvendig skummet med polyuretan. Denne kombinasjonen sikrer at bøyene er flytedyktige selv om disse utsettes for stor slitasje eller skade. De fleste bøyene kan leveres med tilleggsutstyr som lys, radarreflektor, ekstra festepunkt og ballastvekt. Vi kan også levere og montere komplette løsninger med moring og moringsliner.

AQ-foto.blogg.ID250 med skilt_2

AQ.foto.blogg.ID250 skisse