Praktisk lykt til vår markeringsbøye AQ-120

Praktisk lykt til vår markeringsbøye AQ-120

Sabik sin LED M550 lykt drives med solcellepanel og oppladbare batterier. Denne enkle og driftssikre lykten passer perfekt til vår markeringsbøye AQ-120 i sommerhalvåret. Produktet har en diameter på 155 mm og en høyde på 56 mm, og monteres enkelt på markeringsbøyen med to skruer. Lykten kan leveres med lys i fargene rødt, grønt, gult og hvitt, og rekkevidden kan justeres fra 1-2 nautiske mil. En integrert lyssensor sørger for at lykten lyser i skumring og i mørket. Fast lys eller blinkkarakter kan justeres etter ønske og behov.

Produsentens forventede levetid på batteriene er 5 år, og lykten 10 år.

Finske Sabik leverer et stort utvalg av farledslykter. Valg av riktig lykt avgjøres av blinkkarakter, rekkevidde og solforhold om lykten skal drives av solcellepanel.

AQ-foto.blogg.sabik550_1
Markeringsbøye AQ-120 med Sabik LED M550 lykt
AQ-foto.blogg.sabik550_4
Sabik LED M550